/

Orange Romania la ISETC 2022

8 nov. 2022

Universitatea Politehnica Timișoara va găzdui, în zilele de 10-11 noiembrie 2022 cea de-a XV-a ediție a Simpozionului Internațional de Electronică și Telecomunicații ISETC 2022. Simpozionul este organizat de Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale a Universității Politehnica Timișoara, în colaborare cu Academia Tehnică Militară, Asociația Inginerilor Electroniști din Timișoara, cu sprijinul IEEE și al Academiei de Științe Tehnice din România.

Orange Romania este partener principal al acestui eveniment începând cu această ediție. Alături de alte cadre didactice din cadrul celor două instituții de învățământ superior, colegul nostru Cristian Pațachia, Development and Innovation Manager face parte din Comitetul de organizare al Simpozionului.

În deschiderea Sympozionului colegul nostru, Razvan Mihai, IoT Architecture & Services Expert, va avea o interventie cu tema “Orange Technical
Innovation Ecosystem”, prin care va evidenția rolul ecosistemului de inovatie tehnica din Orange Romania în colaborarea cu mediul academic si cel de antreprenoriat.

Orange Romania își aduce contribuția la acest Simpozion prin lucrarea:

‘’Urban Mobility - Determining the Real Catchment Area of a Shop Based on Customer-Shop Interactions’’ susținută de Gabriel Papuc, Developement and Innovation Project Manager.

Către site-ul simpozionului: https://conference.etc.upt.ro/isetc2022/

Categorii