/

Orange Educational Program revine la Facultatea de Informatică din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași

1 apr. 2022

Cursurile au fost gândite pentru a completa programa universitară obișnuită cu informații din domenii de actualitate pentru studenții aflați foarte aproape de primii lor pași în carieră. Programul se desfășoară în perioada 11-15 aprilie 2022 și se adresează studenților de la Facultatea de Informatică precum și studenților invitați de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației și cea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași. De asemenea, sunt invitați să se alăture evenimentelor educaționale studenții din toate centrele universitare din țară care urmează specialități din domeniile comunicațiilor și tehnologia informației.


Programa este compusă din 6 module ce conțin cursuri, seminarii de întrebări și răspunsuri și laboratoare pe teme de Rețele Mobile, Virtualizare, IoT, Cyber Security și 5G.

La finalul cursurilor va avea loc un concurs pe teme de IoT, iar premiul va consta intr-un pachet educațional compus din:

  • bursă de 300euro/lună timp de două luni (iulie și august)
  • practică de vară în cadrul Orange pe domeniul IoT

Premiul poate fi obținut doar de către studenții de la Facultatea de Informatică iar programul complet al cursurilor îl puteți găsi aici:
Programul cursurilor

Încurajăm toți studenții să se înscrie completând formularul: Formular înscrieri

Pentru sesiunile de întrebări și răspunsuri este recomandat să trimiteți întrebările în avans aici: Formular colectare întrebări

Mult succes!

Vizitați site-ul facultății dedicat evenimentului Spring School

Categorii