/

Componentele programului

În cadrul Orange Educational Program pentru Politehnică, studenții participanți din cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (ETTI) din cadrul Universității Politehnica din București se pot bucura de:

Cursuri și workshopuri susținute de experții Orange
Stagii de practică
Burse de studiu

Cursuri și workshopuri

Studenții înscriși în program vor participa la sesiuni de cursuri organizate în module specifice diferitelor tehnologii telecom și IT precum și cursuri espre inveții și antreprenoriat. Modulele tehnice acoperă aspecte de arhitectură, standarde și proiectare rețele de telecom și IT și noi tehnologii în domeniile TIC.

În ansamblu, studenții vor beneficia de:

Peste 100 ore de curs sub formă de webinarii, cursuri la sală, sesiuni de întrebări și răspunsuri, simulări pe echipamente de test, testări scrise.
Cursurile sunt predate de experți din departamentele tehnice, IT precum și cu ajutorul partenerilor: Cisco, ZTE, Ericsson, Nexans, colaboratori din partea UPB, antreprenori și experți din industrie.

Programul Orange Educational Program este în continuă dezvoltare, de aceea apar mereu schimbări la nivel de programă, instructori și parteneri, în urma feedbackului primit de la participanți. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre aceștia, trimite-ne întrebarea ta prin intermediul paginii de Contact.

Lista modulelor de curs

Stagii de practică

În perioada iunie – septembrie a anului universitar, studenții din cadrul Orange Educational Program pot participa la stagii de practică în cadrul departamentelor Tehnic și IT al Orange România. Vor avea șansa de a intra în contact cu tehnologiile despre care au învățat la curs, dar și cu procesele unui operator de telecomunicații. În plus, vor deprinde aptitudini precum lucrul în echipă și vor învăța ce presupune cultura organizațională.

Internshipul se încheie cu un raport de activitate.

Burse de studiu

Bursele acordate studenților pe perioada de practică au o valoare variabilă între 100 și 300 de euro pe lună în funcție de pachetul educațional obținut.
Orange România acordă și burse pentru activitatile de realizare a lucrărilor de licență ce sunt parte a proiectelor de la locul de practică.

Către Etapele programului

Către Regulament de acordarea pachetelor educaționale

Tutorat

Pe toată perioada de practică studentul va avea un tutore care-l va îndruma. Deasemenea, studentul va fi îndrumat de un expert cu rolul de tutore în cazul în care își va realiza lucrare de licență la locul de practică sau în alt grup tehnic din cadrul Orange Romania.

Categorii