/

Anunț deschidere Orange Educational Program 2021-2022

1 mart. 2021

Care este secretul reuşitei profesionale?

Din fericire, aceasta este o întrebare care are nenumărate răspunsuri. Pentru tine, răspunsul poate fi Orange.

Te anunțăm că și în acest an Orange România susține excelența prin programul Orange Educational Program pentru Politehnică, adresat studenților din anul III al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.


Acest program se adresează în special studenților de anul III de la secțiile de "Tehnologii și sisteme de telecomunicații" și "Rețele și software de telecomunicații", dar este deschis și celorlalte specializări precum "Calculatoare și Tehnologia Informației", "Electronică Aplicată" și "Microelectronică, Optoelectronică și Nanotehnologii" și oferă 30 de pachete educaționale compuse din bursă, loc de practică pe perioada verii în cadrul Orange România și pachet de cursuri. Locurile de practică sunt distribuite în departamentele Tehnic și IT ale Orange România.
Lista cu locurile o găsiți mai jos.

Programa este organizată în 8 module de cursuri ce acoperă tehnologiile principale folosite în cadrul unei rețele de telefonie mobilă. În total, programa conține 86 de ore de predare și 8 ore de verificare a cunoștințelor. Pentru detalii, se poate consulta programa detaliată prezentată mai jos.

Deschiderea Orange Educational Program 2021 - 2022 va avea loc pe 24 martie 2021 on-line, pe platforma Teams pusă la dispoziție de Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, începând cu ora 17:00..
Sunt invitați să participe toți studenți din anul III interesați.

Înscrierile în programul Orange Educational Program, anul universitar 2021 – 2022, vor începe pe 22 martie. Înscrierea se poate face în condițiile prezentate detaliat în regulamentul de acordare a pachetelor educaționale pe care o puteți consulta mai jos.


Mult succes!

Categorii