Orange Romania la ICCP 2023

Universitatea Tehnică din Cluj Napoca (UTCN) a găzduit, în zilele de 26-28 Octombrie 2023 cea de-a 19-a ediție a conferinței ICCP (International Conference on Intelligent Computer Communication and Processing). Simpozionul a fost organizat de departamentul de Calculatoare al UTCN, cu sprijinul IEEE și al Academiei de Științe Tehnice din România și cu susținerea Orange Romania, Bosch si Porsche.

Orange Romania a devenit partener principal al acestui eveniment începând cu această ediție, sprijinirea acestor tipuri de activități fiind realizată prin Orange Educational Program. Alături de alte cadre didactice din cadrul instituției de învățământ superior, colegul nostru Cristian Pațachia, Development and Innovation Manager, a făcut parte din Comitetul de organizare al simpozionului.

În deschiderea conferinței colegul nostru, Razvan Mihai, IoT Architecture & Services Expert, a luat parte, alături de Bosch, INRIA Paris și UTCN la workshop-ul intitulat “Brainstorming On The Future Trends In Automated Driving Technology Development”, unde a avut o intervenție pe tema “Orange 5G – Enabler for future mobility”, prin care au fost prezentate beneficiile aduse de tehnologia 5G pentru noile aplicații din verticala de transport/logistică și proiectele de cercetare în care sunt pilotate use case-uri conexe cu ajutorul infrastructurii dezvoltate în Orange 5G Lab.

Către site-ul conferinței: https://www.iccp.ro/technical-program