/

Noi oportunități de dezvoltare

24 febr. 2023

La nivel global, femeile ocupă doar 24% din locurile de muncă din sectorul digital. Acest procent se explică prin numărul mic de femei care studiază disciplinele tehnice, dar are de-a face și cu proporția mare de femei care părăsesc sectorul – în jur de 50% înainte de vârsta de 35 de ani, din cauza lipsei de oportunități (studiu Accenture).

Ca operator de telecomunicații, Orange se află în centrul revoluției digitale. Dezvoltăm tehnologii care transformă societatea, însă avem și o responsabilitate uriașă: de a oferi femeilor puterea de a genera valoare prin și pentru sectorul digital. Și ce moment mai potrivit pentru a vorbi despre implicarea femeilor în domeniul tehnologiei și inovației dacă nu luna martie?

Orange te invită, în data de 7 martie, ora 19:00, la Centrul de Training Orange din cadrul Facultății de Electronică Telecomunicații şi Tehnologia Informației, Bulevardul Iuliu Maniu 1-3, (Campus Leu) la evenimentul „HelloWomen: Antreprenoriat tech sau o carieră în corporație?” pentru a vorbi alături de profesioniști despre următorul pas într-o carieră în domeniul digital.

Vei participa la discuții cu reprezentanți Orange, o femeie remarcabilă din tech – Raluca Apostol, Co-Founder și CPO Nestor, și vei avea acces la un workshop despre intraprenoriat.

Dacă vei fi alături de noi, completează, cu mesajul “Vreau să vin la HelloWomen”, formularul https://education.orange.ro/contact/.

Agenda evenimentului:

18:45 – 19:15 Coffee & Snacks

19:15 – 20:30

  • Despre Orange Educational Program
  • Panel: Antreprenoriat tech sau o carieră în corporație? Invitată Raluca Apostol, CPO Nestor, fondatoare Girls Who Code și membră Women in Tech
  • Tips & tricks pentru o carieră în domeniul telecomunicațiilor
  • Atelier Intraprenoriat, Lucian Filip, Business Excellence & Innovation Manager Orange

20:30 - 21:00 Closing & Networking

Categorii