/

Webinare de securitate cibernetică la Iași

Pe 8 și 9 aprilie ne-am dat întâlnire virtual cu studenții universităților ”Alexandru Ioan Cuza” și ”Gheorghe Asachi” din Iași, universități partenere în cadrul Orange Educational Program.

Peste 230 de tineri au participat la 2 sesiuni de instruire în domeniul securității cibernetice, susținute de Ioan Constantin, Cyber Security Expert la Orange. Aceștia au învățat despre securitatea cibernetică a cloud-urilor și anatomia unui atac cibernetic.

Campionatul European de Securitate Cibernetică 2020
Dacă ești pasionat de securitate cibernetică și teme precum securitate web și mobile, reverse engineering sau forensics îți sunt familiare, înscrie-te pe cybersecuritychallenge.ro.
Ai șansa de a face parte din echipa care va reprezenta România la Campionatul European de Securitate Cibernetică 2020.

Mai multe detalii

Cursurile pot fi urmărite mai jos.

Cursurile sunt disponibile și pe profs.info.uaic.ro/~springschool/

Curs susținut pe 9 aprilie 2020, în cadrul Orange Educational Program, pentru studenții universităților ”Alexandru Ioan Cuza” și ”Gherghe Asachi” din Iași. Este un curs introductiv, în care sunt descrise concepte precum: atacator cibernetic, etapele unui atac cibernetic, caracteristicile celor mai comune tipuri de atacuri cibernetice.

Curs susținut pe 8 aprilie 2020, în cadrul Orange Educational Program, pentru studenții universităților ”Alexandru Ioan Cuza” și ”Gherghe Asachi” din Iași. Sunt descrise concepte de bază ale securității cibernetice și a infrastructurilor cloud, precum: perimetre de Securitate, vulnerabilități și exploit-uri, dar și amenințări specifice plaformelor de virtualizare in-cloud.

Categorii