/

Serviciul de localizarea în Release 16 - 3GPP

Andreea Militaru a absolvit Facultatea de Electronică,Telecomunicații și Tehnologia Informației, secția Tehnologii şi sisteme de telecomunicaţii in limba engleză - Telecommunication Technologies and Systems (TTS) din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”din Iași.
A continuat studiile de master la aceeași facultate, la secția Information technologies for telecommunications (IT4T). A primit o bursă în cadrul programului educațional Orange Educational Program, pentru finalizarea lucrării de masterat.
În prezent își realizează studiile doctorale în cadrul Școlii doctorale, domeniul Inginerie Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale din cadrul aceleiași Facultăți și este bursier al programului Orange Educational Program.

În cadrul Orange Fab face parte din start-up-ul Interact care își propune să reducă numărul de accidente in intersecții, dar și să îmbunătățească calitatea traficului prin evitarea ambuteiajelor și a poluării. Toate astea prin includerea rețelelor mobile în schimbul de informații dintre pietoni, mașini și întreaga infrastructură.

Webinarul prezintă studiul privitor la serviciul de localizare a utilizatorilor rețelelor mobile definite de Release-ul 16 - 3GPP.

(webinar în limba engleză)

Categorii